Prøv dig selv af i et graduate programme

Et graduate programme i en virksomhed giver dig ofte mulighed for at komme omkring i virksomheden i løbet af programmet, og du kommer derfor til at snuse til flere aspekter og muligheder i virksomhedens arbejde.

Du behøver ikke at være fuldt afklaret omkring dine jobønsker, før du starter på et graduate programme, for en af fordelene ved et graduate programme er nemlig, at du gennem forløbet får lov at prøve forskellige ting af. Muligheden for at komme omkring flere typer af arbejdsopgaver kan være med til at give dig en bedre afklaring i forhold til, hvad du gerne vil arbejde med.

Et fast forløb med forskellige muligheder
Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvordan forløbet for dit graduate programme bliver tilrettelagt, men de fleste steder tager et graduate programme to år at færdiggøre. I løbet af de to år vil du normalt skulle arbejde på forskellige opgaver eller være en del af forskellige projekter, hvor du i løbet af programmet vil modtage vejledning og sparring fra en faglig mentor.

Accelerer dine kompetencer
Med et graduate programme tager du hånd om din faglige og personlige udvikling. Du kommer til at færdes i et nytænkende og innovativt miljø, hvor du kan lære og udvikle dig i samarbejde med din mentor og andre graduates. Der er er plads til at afprøve ideer, til at skabe ny viden og erfaringer. Et graduate programme et en fantastisk chance for at afprøve sig selv og sine færdigheder.

International karriereudvikling
Fælles for alle graduate programmes er, at de er målrettede en international karriere, hvor du kommer til at tilbringe en del af din tid i udlandet. Et graduate programme er den perfekte mulighed for at komme ud og opleve verden, og på den måde få nogle unikke muligheder, som for alvor kan kick starte din karriere.

Et graduate programme klæder dig på til en international karriere, hvor din teoretiske og faglige viden bliver kombineret med erfaring og konkrete kompetencer.